De Buurtschuur doen we samen!

► Welke vaardigheden & talenten heb ik nodig?

Er breekt een nieuwe fase aan om de Buurtschuur snel te kunnen open zijn méér handen nodig! Dus woon je in de buurt en heb je tijd en zin om actief bij te dragen? Er zijn o.a taken als: de ruimte verder inrichten en onderhouden, gereedschap inventariseren, opknappen, repareren, administratiesysteem opzetten enz. Als je zelf geen ‘klusser’ bent, kun je misschien ook op een andere manier helpen?

Je bent geknipt voor buurtschuur Segbroek als:

+ je met twee rechterhanden bent geboren; je voelt je als een vis in het water met cirkelzagen, klopboren en ander fraai spul.

+ het DIY-virus (of het klussersvirus) zich van je meester heeft gemaakt.

+ je redelijk makkelijk kan opschieten met allerlei mensen.

► Wat levert het op?

+ Je maakt deel uit van een gemeenschap die samenredzaamheid i.p.v. zelfredzaamheid hoog in het vaandel voert, de lokale gemeenschap versterkt, de wegwerpcultuur een halt toe roept en bovendien grondstoffen en geld efficiënter inzet.

+ Je leert andere mensen kennen met wie je tips & tricks uitwisselt, en je komt in contact met andere boeiende projecten die beroep doen op buurtschuur Segbroek.

+ Je krijgt zeggenschap over een initiatief dat groeipotentieel heeft. Je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën voor dit initiatief te lanceren en uit te proberen.

+ Je kan je ongelimiteerd uitleven met het brede assortiment aan gereedschap dat we hebben staan.

+ De gezellige sfeer in het gebouw krijg je er gratis en voor niets bij, net als de evenementen die buurtschuur Segbroek, Eekta en anderen organiseren.

Hoe meedoen?

Stuur een mail naar boon.je(at)gmail.com , graag met deze info:

+ Naam, leeftijd, woonplaats en dagelijkse bezigheid.

+ Kennis of ervaring met gereedschap, eventueel vermelding van een bepaalde categorie of vakdomein dat je goed kent.

+ Hoe vaak je een handje kan helpen, en of je eventueel een workshop over een bepaald thema, gereedschap of domein kan geven.

+ Eventuele eerdere ervaring of parallelle bezigheden bij andere organisaties en initiatieven, en eventuele interessante contactgegevens.