De buurtschuur doen we samen!

Beste geïnteresseerden Buurtschuur Segbroek,
Zo de meesten van jullie weten heb ik inmiddels mooi onderdak gevonden voor de Buurtschuur Segbroek aan de Boylestraat 20 bij Stichting Eekta. Ook zijn er al mooie stappen gemaakt: de ruimte is milieuvriendelijk geverfd door Ernst de Nobel van het duurzame bedrijf EcoCoating, gedeeltelijk ingericht met gereedschap uit de buurt verkregen en een nieuwe stenen vloer gelegd! Inmiddels zijn er door jullie vele goede tips en suggesties gedaan tijdens de twee eerdere voorlichtingsbijeenkomsten. En wordt met enige regelmaat tweedehands gereedschap gedoneerd aan de buurtschuur, waaronder ook recent een mooie donatie van Gered Gereedschap, dank nog daarvoor!

Maar nu breekt er een nieuwe fase aan om de Buurtschuur snel te kunnen open zijn méér handen nodig! Dus woon je in de buurt en heb je tijd en zin om actief bij te dragen? Ben je bijvoorbeeld handig of wil je dit juist leren? Er zijn o.a taken als: de ruimte verder inrichten en onderhouden, gereedschap inventariseren, opknappen, repareren, administratiesysteem opzetten enz. Als je zelf geen ‘klusser’ bent, kun je misschien ook op een andere manier helpen?!

Di avond 28 mei gaan we hiermee concreet aan de slag! Ik heb Boy van bureau Ondersteboven en oprichter van Onzichtbaar Den Haag bereid gevonden om jullie hierin te begeleiden. Hij werkt altijd met veel aanstekelijk enthousiasme (hoofd, hart en handen) en het beloofd daarom een mooie avond te worden!

De avond start om 19.00 u. en de inloop is vanaf 18.30 u. aan de Boylestraat 20. Einde avond ca. 21.30 u.

Graag even aangeven per mail retour of je komt i.v.m. de catering van de avond.

En ten slotte heb je zelf nog gereedschap wat je niet meer vaak gebruikt? (of ken je iemand anders die nog wat ‘op de plank’ heeft liggen, laat het mij weten)
Fijn wanneer je dit wil schenken aan de Buurtschuur! Neem dan snel contact op met mij om het op te halen, of je mag het ook op afspraak zelf komen afleveren aan de Boylestraat 20 of deze avond meenemen kan natuurlijk ook.

Graag tot de 28 mei!
Jeroen Boon, initiatiefnemer van de Buurtschuur Segbroek

Zie ook de facebook pagina Segbroekdeelt en eventpagina de Buurtschuur.
En onze preview website Buurtschuur.segbroekdeelt.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *